Szia 🙂

Hajde Bea vagyok, tréner és coach.

Minden szakembernek más az erőssége és másban hiteles.

Amiben én hiteles tudok lenni, az a kapcsolatba vetett mély hitem.

Amiben Segíthetek

Life Coaching

A life coaching a magánéletben megjelenő nehézségekre kínál megoldást. Ha dönteni kellene, de nem tudod merre, vagy a cél megvan, de a hogyan nem tiszta, a life coaching tud segíteni.

10 000 Ft / alkalom

Skill Coaching

A skill coaching tulajdonképpen a tréning és a coaching közötti műfaj, mely lehetővé teszi mindkét módszer előnyeinek a kiaknázását az egyéni fejlesztés során.

13 000 Ft / alkalom

Karrier Coaching

A karrier coaching egy speciális coaching típus, ahol keveredik a hagyományos coaching, a tanácsadás és a tréning, attól függően, hogy pontosan milyen támogatásra van szükség. A karrier coaching kifejezetten a munkával kapcsolatos kérdésekre keresi a választ.

13 000 Ft / alkalom

Business Coaching

A business coaching pozíciótól függetlenül alkalmazható a módszer, célja az eredményesség és sikeresség fejlesztése. Ha vállalkozónőként, üzletasszonyként, dolgozó anyaként sikerre szeretnéd vinni az életedet, akkor a business coaching segíteni fog.

25 000 Ft / alkalom

Hogyan zajlik egy coaching folyamat?

Az első ingyenes, 30 perces online találkozón meghallgatom a céljaidat, megismertetlek a módszertannal, és ha mindketten úgy látjuk, tudunk partnerként együttműködni, megállapodunk a keretekben.

A coaching ülések időtartama általában 60 perc. Témától és igényeidtől függően hetente vagy kéthetente találkozunk, ugyanis két ülés között szükséged lesz ennyi időre a felismeréseid feldolgozásához, tanulásaid alkalmazásához.

Témától függően egy coaching folyamat 6-8 alkalmat igényel, de már akár egy találkozó is elég lehet ahhoz, hogy megkapd azt a lendületet, amire szükséged van.

Ítélkezésmentes, értő figyelemre. Zéró tanácsadásra.

Megoldásfókuszra. Nem arról fogunk beszélgetni, hogy mi az, ami nem megy, hanem együtt felfedezzük, hogy milyen erősségeid vannak, amelyek segíthetnek a célod elérésében.

Biztonságra. Egy olyan bizalmi térre, ahol Te vagy a fókuszban.

Kérdésekre és visszajelzésekre. Ezek segíthetnek új felismerésekben , és új irányokat mutathatnak meg a fejlődésedhez.

Titoktartásra. Ami köztünk elhangzik, az ott is marad.

Eredményre. Amihez Te is kellesz ám! Ha mástól várod a megoldást, nem fogunk tudni hatékonyan együttműködni. Ellenben, ha megvan benned a szándék és nyitottság arra, hogy megdolgozd a témáidat, várlak szeretettel!

Kapcsolat