A coaching egy hatékony módszer arra, hogy munkahelyi, életvezetési vagy párkapcsolati helyzeteket tárjunk fel és felfedezzük a megoldási/változtatási lehetőségeket. Bár a kihívást jelentő szituációkat gyakran az életünk egy-egy területén tapasztaljuk intenzívebben, a kihívásra való reakciónk az életünk minden területén megfigyelhető.

Ezért hiszek az integratív coaching megközelítésben, ami magát az embert és megküzdési stratégiáit vizsgálja. Hiszen ha ki tudok állni magamért a munkahelyemen, az segíthet a párkapcsolatban is, vagy ha megélem a bizalmat a párkapcsolatban, az segíthet a karrierben is.

Az integratív coaching megközelítés éppen ezért nagyon sok módszert és megközelítést tartalmaz (Solution Focus, PCM modell, Gestalt személet, stb). A helyzetedre szabom és az igényeidhez igazítom hogy melyik módszerrel dolgozzunk (akár egyszerre többel is), a lényeg, hogy te a coaching végén már egy konkrét megoldási tervvel rendelkezz.

Ha kíváncsi vagy, mit jelent számomra a coaching, akkor nézd meg az alábbi videót.

Te hozod a kérdéseket és a célt, hogy mit szeretnél elérni, én pedig többféle hatékony eszközt adok neked, hogy tényleg elérhesd a céljaid.